Sonbahara Şıklık Katan Atasay ile “Tak Sana Yakışanı”

Mücevher trendlerini birbirinden özel tasarımlarla buluşturan Atasay, her tür stili dikkat çekici bir şekilde tamamlayan, şık modellerle sonbahara ışıltı katıyor.


TANITIM 12.10.2019 12:54:00 0
Sonbahara Şıklık Katan Atasay ile “Tak Sana Yakışanı”

Atasay modern çizgili zincir, bilezik ve taşlı tasarımlar ile spordan klasiğe her stile uygun alternatifleri mücevher tutkunlarıyla buluşturuyor. Gardırobunuzla uyumlu, modayı takip eden modern tasarımlardan, her zaman kullanılabilecek değerli parçalara uzanan geniş mücevher koleksiyonuyla Atasay, bu sonbahar da günün her anında göz alıcı olmak isteyen kadınların şıklığını tamamlıyor.

 

 

Zamansız Trend: Zincir Kolyeler

 

Uzun zincir kolyeler Atasay’da eşsiz tasarımlarla buluşuyor. Geniş yaka elbiselerden, sonbahar ve kışın vazgeçilmezi balıkçı yaka bluz ve trikolara kadar tüm seçeneklerle kombinlenen, farklı boy ve detaylı zincir kolyeler, çarpıcı bir stil yaratmayı sağlıyor.

 

 

Göz Kamaştırıcı Bilezikler

 

Şık ve zarif bileklikler sonbahar sezonunun popüler aksesuarları arasında öne çıkıyor. Her beğeniye hitap eden, taşlı, nazar boncuklu, sembollü birçok özel model Atasay’ın çarpıcı bileklik ve bilezik koleksiyonu arasında yerini alıyor. Gösterişli mücevherleri seven kadınların iri taşlı modelleri saatler ile kombinleyebileceği; sade takılardan hoşlanan kadınların ise zarif figürlü tercihler yapabileceği bileklik ve bilezikler hem gündüz hem de gece kullanımında şık bir görüntü yakalamaya yardımcı oluyor.

 

 

Renkli Taşlarla Göz Kamaştıran Dokunuşlar

 

Renkli taşlı tasarımlarıyla iddialı stiller yaratan Atasay, sonbahara renk ve ışıltı katacak yüzük, kolye ve küpe tasarımlarını mücevher tutkunlarının beğenisine sunuyor. Benzersiz işçiliğin dikkat çekici tasarımlarla buluştuğu modeller sonbahara yakışan zarif bir şıklık sunuyor. Günün her saatinde kullanılabilecek renkli taşlı tasarımlar, tüm gözleri üzerinde toplamak isteyenlerin favori tercihleri olarak öne çıkıyor.

 

 

Atasay’ın göz alıcı tasarımlarına sahip olmak için en yakın Atasay mağazasına uğrayabilir ya da www.atasay.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

 

Ajansturkhaber,Erzurum,Erzurum haberleri


SPOR


GÜNDEM

Maraton İzmir’de Kibiwot ve Tagel şampiyon
Doğal Yaşam Parkı, 23 Nisan’da ücretsiz olacak
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden 23 Nisan konseri
İzmir Maraton'da ödüller dağıtıldı
Konya'da KOSKİ'den teknoloji geçmişine yolculuk

SON DAKİKA