Regnum Carya 10.Enerji Zirvesi’nde sektörün önemli isimlerini ağırladı

Turizm sektörünün önde gelen tesislerinden Regnum Carya Golf & Spa Resort, bir kez daha Türkiye’nin önemli organizasyonlarından birine ev sahipliği yaptı.


EKONOMİ 5.10.2019 00:04:00 0
Regnum Carya 10.Enerji Zirvesi’nde sektörün önemli isimlerini ağırladı

Turizm sektörünün önde gelen tesislerinden Regnum Carya Golf & Spa Resort, bir kez daha Türkiye’nin önemli organizasyonlarından birine ev sahipliği yaptı. Enerji sektörünü temsil eden ulusal ve uluslararası 1500 katılımcının yer aldığı 10.Enerji Zirvesi bu yıl üçüncü kez Antalya Regnum Carya’da gerçekleşti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı himayelerinde ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK) desteğiyle düzenlenen 10.Türkiye Enerji Zirvesi, 6-8 Ekim tarihleri arasında Antalya’da düzenlendi. Zirvenin ev sahipliğini ise turizm sektörünün önde gelen tesislerinden Regnum Carya Golf & Spa Resort üstlendi. Regnum Carya, zirveye katılan elektrikli araç kullanan davetlileri için otoparkına şarj istasyonu kurarak farkını bu yıl da ortaya koydu.

1500’ün üzerinde üst düzey katılımcı

Son yıllarda dünya çapında organizasyonların gerçekleştirildiği Regnum Carya, bu kez enerji sektörünün ulusal ve uluslararası 1500’ün üzerinde temsilciyi ağırladı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in katılımıyla gerçekleştirilen olan zirve, bu yıl “Geleceği İnşa Etmek” temasıyla organize edildi. Özel sektörün ve kamunun buluştuğu en büyük organizasyon olan zirvede, Türkiye ve global enerji piyasalarındaki son gelişmeler ve gelecek trendler yerli ve yabancı sektör profesyonelleri tarafından değerlendirildi.

 


SPOR


GÜNDEM

Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Başkan Altay: “Konya için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”
Başkan Altay: "Hedefe doğru adımlarla ilerliyoruz"
Sakarya’da huzur dolu Ramazan akşamları

SON DAKİKA