EĞİTİM

EĞİTİM Haberleri

Melek Yatırımcılar ETÜ’de

İzmir TÜMSİAD Yönetim Kurulu üyeleriyle Erzurum Teknik Üniversitesinde bir araya gelen genç girişimciler, hazırladıkları projeleri iş adamlarına tanıttı


EĞİTİM 24.09.2019 21:31:00 0
Melek Yatırımcılar ETÜ’de

Erzurum Teknik Üniversitesinde (ETÜ) öğrenciler ile genç girişimciler, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) üyelerine projelerini anlattı.

ETÜ kampüsündeki Kristal Girişimcilik Merkezinde düzenlenen programda bir araya gelen öğrenciler ile genç girişimciler hazırladıkları 17 proje hakkında iş adamlarına bilgi verdi.

Kristal Girişimcilik Merkezi Uzmanı Gürkan Kalınay gazetecilere yaptığı açıklamada, yapılan girişimlerin Türkiye'nin ekonomisine önemli bir katkı sağlayacağını anlattı.

Hazırladıkları projeleri hayata geçiremeyenler için önemli bir fırsatın hazırlandığını aktaran Kalınay, "TÜMSİAD üyesi ve aynı zamanda iş adamı olan misafirlerimizle girişimcileri buluşturduk. Buradaki amacımız sektörde tabandan, ticarileşmeye kadar her alada girişimcinin desteklenmesini sağlamak. Projelerini hayata geçiremeyen, eğitim veya ekipmanı olmayan girişimcilerimiz yaptıkları projeleri burada iş adamlarına anlatacak ve hayata geçmesini sağlayacak. İş adamlarımız da projenin hayata geçirilmesi için maddi ve manevi destek olacaklar." diye konuştu.

Proje tanıtımı ve ikili görüşmelere katılan ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak da iş adamlarının genç girişimcilerin hazırladığı projelerle yakından ilgileneceğini belirtti.


SPOR


GÜNDEM

Maraton İzmir’de Kibiwot ve Tagel şampiyon
Doğal Yaşam Parkı, 23 Nisan’da ücretsiz olacak
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden 23 Nisan konseri
İzmir Maraton'da ödüller dağıtıldı
Konya'da KOSKİ'den teknoloji geçmişine yolculuk

SON DAKİKA