Tarih: 12.10.2019 12:42

MediaMarkt Erzurum’daki doğum gününü Erzurumlulara sunduğu fırsatlarla kutluyor

Facebook Twitter Linked-in

. 12 – 13 Ekim tarihleri arasında seçili MediaMarkt mağazalarında cep telefonlarından bilgisayarlara, beyaz eşyalardan televizyonlara ve aksesuarlara kadar çeşitli ürünlerde indirim uygulayacak. Kampanya ile binlerce ürün arasından istediklerini büyük avantajlarla alacak teknolojiseverler bol taksit fırsatından da yararlanma fırsatı bulacak.

 

Geniş ürün yelpazesiyle teknolojiseverlere konforlu alışverişin keyfini sunan MediaMarkt, 12 – 13 Ekim Mart tarihleri arasında İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Tekirdağ, Malatya, Şanlıurfa, Erzurum ve Diyarbakır illerindeki doğum günü kutlamalarıyla yepyeni bir kampanyaya daha imza atıyor. MediaMarkt; Erzurum’daki doğum günü nedeniyle Erzurumlulara seçili mağazalarında cep telefonlarından beyaz eşyalara, elektrikli mutfak ürünlerinden televizyonlara ve aksesuarlara binlerce üründe indirim uygulayacak. MediaMarkt; büyük indirimler gerçekleştirdiği ürünlerinin yanı sıra 12 taksite varan ödeme seçenekleri de sunuyor.

 

Yeni bir yaşın getirdiği heyecanla teknolojiseverlere keyifli kampanyalar başlatan MediaMarkt’ın indirimle sunduğu ürünler arasında göze çarpanlar ise:

 

 

Ajansturkhaber,Erzurum,Erzurum haberleri

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —