Maltepe'de '3+1 Zombili' oyunu izleyiciden tam not aldı

Maltepe

Maltepeli oyunculardan oluşan Tiyatro 12 ekibinin sahnelediği komedi oyunu, apartman yaşamının absürtlüklerini mizahla anlatıyor.

İstanbul'da Maltepe Belediyesi’nde görevli Ali Erdoğan’ın yönetmenliğini üstlendiği “3+1 Zombili” komedi türündeki oyun izleyicilerden tam not aldı.

İSTANBUL (İGFA) - Çoğunluğu Maltepeli oyunculardan oluşan Tiyatro 12 ekibi tarafından sahnelenen oyun, apartman yaşamı, aile ilişkileri ve gündelik hayatın absürtlüklerini sürprizlerle harmanlayarak seyirciye eğlenceli bir seyir sunuyor.

İki Yıllık Başarılı Yolculuk

İki yıldır sahnelerde olan ve her gösteriminde büyük bir ilgiyle karşılaşan oyun yine izleyenlerden tam not aldı. Maltepe Belediyesi Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde izleyicilerle buluşan ve Eray Yasin Işık’ın kaleme aldığı oyunun yönetmenliğini ise Maltepe Belediyesi’nde görevli Ali Erdoğan üstleniyor.

Yerel Oyuncuların Enerjik Performansı

Çoğunluğu Maltepeli oyunculardan oluşan Tiyatro 12 ekibi tarafından sahnelenen oyun, mizah dolu anlatımı ve enerjik sahne performanslarıyla izleyicilerden büyük beğeni toplarken izleyenlere de kahkaha dolu anlar yaşattı. Komedi türündeki oyun; apartman yaşamı, aile ilişkileri ve gündelik hayatın absürtlüklerini sürprizlerle harmanlayarak seyirciye eğlenceli bir seyir sunuyor.

Yeni Gösterim Fırsatı

90 dakika süren ve izleyenler tarafından büyük ilgiyle karşılanan oyunu kaçıranlar ya da yeniden izlemek isteyenler, 8 Şubat’ta Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde sahnelenecek oyunu izleyebilecek.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Fenerbahçe’de FCSB maçının hazırlıkları başladı
Susurluk Reşadiye'de 1.300 metre su hattı tamamlandı
İzmir'de Mübadil Hayatlar söyleşisi 30 Ocak'ta
İzmit Belediyesi Ramazan'da gıda ve yemek desteği sağlayacak
Manavgat’ta hortum 300 dönümlük alanda seraları yerle bir etti
Haberi Sesli Oku