İYİ PARTİ ERZURUM'DA İŞLERİ SIKI TUTUYOR

.


ERZURUM 10.02.2024 15:07:00 0
İYİ PARTİ ERZURUM

İYİ Parti Aziziye Seçim Koordinasyon Merkezini coşkuyla açtı. Açılışta konuşan  İYİ Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Canan Uçar, “ Büyükşehiri kazandığımız taktirde emeklilere her ay  1500 TL vereceğiz.” diyerek emeklilerden destek istedi.  İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Ensar Nuhoğlu ise yerel seçimlerde vatandaşlardan destek isteyerek, Yakutiye Belediye Başkan adayını da eski Milli boksör Hakkı Koban olarak açıkladı.

Haber:Ajanstürkhaber

İYİ Parti Erzurum'da seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Erzurum ilçeleri ve merkez ilçelerde vatandaşlarla bir araya gelmek için Seçim Koordinasyon Merkezlerini de önem veriyor. Geçtiğimiz hafta Palandöken İlçesinde SKM açılışı yapan İYİ Parti Erzurum teşkilatı bugün de Aziziye ilçesinde  SKM açılışı yaptı. Açılışa, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Canan Uçar, İyi Parti Erzurum İl Başkanı Ensar Nuhoğlu , Aziziye İlçe Belediye Başkan Adayı Fatih Çelik ve çok sayıda partili katıldı. 

“Erzurum’da Birkaç İlçe Kazanacağız”

Açılış davul zurna eşliğinde yapıldı. İYİ Parti seçimlere ' Hür ve Müstakil ' gireceğini açıklamıştı. Bu çerçevede her ilde olduğu gibi Erzurum'da da seçim çalışmalarına hız kazandırdı.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra açılış konuşması yapan İl Başkanı Nuhoğlu: “ Aziziye’de güçlü olmak istiyoruz . Daha önce hizmet yapmış Faruk beye destek vermeliyiz. Erzurum'da birkaç ilçe kazanacağız.”dedi. İspir de yapılan AK Parti SKM açılışını hedef alan Başkan Nuhoğlu, açılışları Belediye çalışanları ile yaptığını iddia etti. “Ancak bizim açılışlarımızda  samimiyet var. Taşıma yok. Dolayısıyla sizlerin desteği ile geleceğiz. “diye konuştu.

“Emeklilere Bin 500 TL İkramiye Vereceğiz”

İYİ Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Canan Uçar , “Emeklilere 1500 lira destek vereceğiz büyükşehir belediyesini  kazandığımızda  her ay hesaplarında olacak. Geçmişte herhangi bir partiye oy verenlere de sesleniyorum; adaleti, refahı ve kalkınmayı birlikte yapacağız. Görüşülmeyen randevu alamayan değil halka her zaman  kapıları açık olacak,  ‘ iyi’ belediyecilik yapacağız.” diyerek konuşmasını şöyle sürdürdü:

‘’Adalet, hakkının hakkını alacağı, halkın vergisini yine halka hizmet için kullanılacağı, hiçbir ayrım yapmadan hizmet vereceğiz. İşsizlik en aza indirmek, temizlik ,kentsel dönüşüm yani vatandaşın bir belediyeden ne istiyorsa onu vereceğiz. En önemlisi de adam kayırmacılığa son vereceğiz. Şeffaf bir yönetim ile vatandaşlarımızla istişare halinde karar verilecek Aziziye Belediye Başkan adayı Fatih Çelik’ e  de destek istiyorum.''

 Aziziye belediye başkan adayı konuşmasından önce kızının şiirle destek vermesi ise vatandaşları duygulandırdı.

 Çelik ise , ‘’Aziziye’nin bir evladı olarak sizlere layık olmak için çalışacağım. Her kapıyı çalıp her hanede gönül bağı kuracağım . İlçenin sorunlarını bilmekle beraber çözümlerimiz de hazır . Kazandığım da bunları hepsi olacak'' şeklinde konuştu. 


SPOR


GÜNDEM

Türkiye’de ilk olacak Sakathane’nin temeli atıldı
Başkan Büyükkılıç’tan Büyükşehir kurslarına davet
Başkan Aydın: Osmangazi’de konaklama süresini 1 haftaya çıkartacağız
Manisa'da Başkan Zeyrek pazarlığa aracı oldu
TOFAŞ, Marcquise Reed ile anlaştı

SON DAKİKA