İş insanı Fuat Demir Oltu’da Demokrat Parti'den Belediye Başkan adayı oldu

.


ERZURUM 10.02.2024 14:26:00 0
İş insanı Fuat Demir Oltu’da Demokrat Parti

MÜSİAD Erzurum eski şube başkanı, iş insanı Fuat Demir, 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimler için Oltu belediye başkan aday oldu. İş insanı Fuat Demir: “Yöreyi bilen, bölge insanı tanıyan, ömrünü bu ilçenin kalkınması için harcamış, elini taşın altına koyup sorumluluk almaktan kaçınmayan birisi olarak bu gömleği giymeye talip oldum’’ dedi. 

Erzurum Oltu ilçesinde, 11 Nisan 1973’de dünyaya gelen İş insanı Fuat Demir, İlk ve ortaokul eğitimini Oltu’da  lise öğrenimini   Erzurum İmam Hatip Lisesinde yatılı olarak bitirdi.  Eskişehir Anadolu Üniversitesi ilâhiyat bölümünden mezun olan Demir, yaşamını Erzurum ve Oltu’da sürdürüyor.

İş insanı Fuat Demir, Erzurum ve Oltu’da elini taşın altına koyup, sorumluluk duygusuyla hareket ettiğini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: 

“Oltu’nun vizyonunu öne çıkarmak ve bu uğurda çalışmak için yola çıktık. Yöremizin sorunları ve çözüm önerileri konusunda şimdiye  kadar yaptığımız çalışmalara daha üst düzeyde katkı yapabilmek, halkımızın ‘içimizden biri’ olarak  her zaman ulaşacağı bir aday olarak ilçemize hizmetlerimi sürdürmek için aday oldum.’’


SPOR


GÜNDEM

Türkiye’de ilk olacak Sakathane’nin temeli atıldı
Başkan Büyükkılıç’tan Büyükşehir kurslarına davet
Başkan Aydın: Osmangazi’de konaklama süresini 1 haftaya çıkartacağız
Manisa'da Başkan Zeyrek pazarlığa aracı oldu
TOFAŞ, Marcquise Reed ile anlaştı

SON DAKİKA