HERBALIFE NUTRITION'DAN DÜNYADAKİ AÇLIĞA 2 MİLYON DOLARLIK BAĞIŞ!

Herbalife Nutrition, açlık, yetersiz ve güvenli olmayan gıda sorunlarıyla savaşan sivil toplum örgütleriyle ortak başlattığı "Nutrition For Zero Hunger" programına 2 milyon dolarlık ödenek ayırdı.


GÜNDEM 14.10.2019 11:04:00 0
HERBALIFE NUTRITION

Şirket program kapsamında milyonlarca çocuğun çektiği açlığa son vermek için faaliyet gösteren kuruluş Feed The Children ile çalışacak.

 

Dünyanın önde gelen global beslenme şirketi Herbalife Nutrition kıtalararası açlığa kaynak yaratabilmek, sağlıklı besine erişim sağlayabilmek ve artan obezite sorununa çözüm bulabilmek amacıyla "Nutrition for Zero Hunger" programını hayata geçirdi. Herbal Nutrition'ın sivil toplum örgütleriyle ortaklaşa gerçekleştirdiği ve 2 milyon dolarlık ödenek ayırdığı programın odağında; sağlıklı besinlere erişimi kolaylaştırma, beslenme hakkında daha iyi eğitim verme, sürdürülebilir gıda kaynaklarını tespit etme ve dünya çapındaki krize dikkat çekme başlıklı konular yer alıyor.

 

BM 2030 hedeflerine uyumlu

"Nutrition for Zero Hunger", stratejik ortaklıkları desteklemenin, gıda güvenliğini tesis etmenin ve dünya genelinde beslenme kalitesini yükseltmenin yanı sıra, 2030 yılına kadar dünyada açlığa son vermek için cesur adımların atılması adına çağrıda bulunan Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri’nin ikincisi olan "Sıfır Açlık" ile uyumlu bir program. Herbalife Nutrition bu programla;

 

  • Açlık, gıda güvenliği ve yetersiz beslenmeyle mücadele eden örgütlerle işbirliği yapmayı,
  • Muhtaç kişilere beslenme ürünleri ve besleyici gıda bağışlamayı,
  • Beslenme eğitimine destek olmak için gerekli kaynakları sağlamayı,
  • Entegre kampanyalarla topluluklara küresel çapta erişmeyi ve eğitim vermeyi amaçlıyor.

HN Küresel Kurumsal İlişkiler Başkan Yardımcısı Hoffman:Hedefimiz herkesin kaliteli gıdaya erişebilmesi

 

Herbalife Nutrition program kapsamında, dünyada çocuklarının çektiği açlığa son vermek için çalışan ve geçtiğimiz Eylül ayını “Açlığı Yenme Ayı” ilan eden ünlü sivil toplum örgütü Feed the Children ile işbirliğine de imza attı. Şirket, "Nutrition for Zero Hunger"ın baş ortağı olarak Feed the Children'ın programlarına destek olacak.

 

Herbalife Nutrition Küresel Kurumsal İlişkiler Başkan Yardımcısı Alan Hoffman, "Ortaklarımızla tüm dünyadaki yaygın problemlere çözüm bulmayı hedefliyoruz. Hedefimiz herkesin kaliteli gıdaya ve beslenmeye erişebilmesi” dedi. Hoffman şöyle devam etti:

 

“Sağlıklı beslenmenin insanların hayatına etkisini hepimiz gördük. Bu yüzden tüm dünyadaki muhtaç kişilerin bu temel ihtiyacını karşılamak için elimizden geleni yapacağız.”

 

Feed the Children CEO'su Arnold:Herbalife Nutrition ile bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz

Feed the Children Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Travis Arnold da işbirliğini, "Çocukların yaşadığı açlık gibi çok önemli bir konuda Herbalife Nutrition ile bir araya gelmekten gurur duyuyoruz. Dünyadaki açlık sorunu tek başımıza çözebileceğimiz bir sorun değil, ancak beraber çalışırsak gerçekten muhtaç durumdaki ailelerin hayatlarına daha fazla dokunabiliriz” sözleriyle değerlendirdi.

 

Dünya çapında 10 farklı ülkede çocuk odaklı topluluk kalkınma programlarını yöneten, 2018 yılında ortaklarıyla 40 milyon tondan fazla gıda ve temel ihtiyaç maddesi dağıtarak 6,5 milyonu aşkın insana yardım eli uzatan Feed the Children, "Hiçbir çocuğun aç uyumadığı bir dünya hayal ediyoruz" sloganıyla tanınıyor.

 

Feed the Children hakkında
Feed the Children olarak açlıkla boğuşan çocuklara yemek dağıtıyoruz. Hiçbir çocuğun aç uyumadığı bir dünya hayal ediyoruz. ABD ve diğer ülkelerdeki ailelere ve topluluklara gıda ve kaynak yardımı sağlamanın yanı sıra onların güvenli bir hayat sürdürmelerini sağlamak ve gelecekte yaşanabilecek durumlar karşısında yardıma olan ihtiyaçlarını azaltmak için çalışıyoruz. Topladığımız kurumsal bağışları yerel topluluk ortaklarımız aracılığıyla dağıtıyoruz, öğretmen ve öğrencilere yardım ediyoruz, doğal afet sonrasında iyileşme sürecine yardımcı olmak adına hızlı bir şekilde kaynaklarımızı seferber ediyoruz. Dünya çapında 10 farklı ülkede çocuk odaklı topluluk kalkınma programları yönetiyoruz. İş birlikleri kurmadan yaptığımız işe devam etmemiz mümkün değil, bu nedenle ortaklıkları memnuniyetle karşılıyoruz. Ayrıntılı bilgi için www.feedthechildren.org sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Herbalife Nutrition Ltd. hakkında

Herbalife Nutrition, “Daha sağlıklı ve mutlu bir dünya için” sloganını benimsemiş global bir beslenme şirketidir. 1980’den bu yana başta kilo yönetimi, takviye edici gıdalar, sporcu beslenmesi ürünleri ve cilt bakımı ürünleri ile insanların yaşamlarını değiştiren şirket, beslenme konusunda önemli bir görev üstlenmiştir. Herbalife Nutrition, bağımsız distribütörleriyle birlikte tüm dünyada yetersiz beslenme ve obezite, yaşlanan nüfus, hızla artan kamu sağlığı maliyetleri ve her yaştan girişimcilerin sayısındaki artış gibi sorunlara çözümler sunmayı hedeflemektedir. Herbalife Nutrition, çoğunluğu kendi tesislerinde üretilen üstün kaliteli ve etkisi bilimsel olarak kanıtlanmış ürünleriyle, bağımsız distribütörlerinin bire bir danışmanlığı eşliğinde, müşterilerini daha sağlıklı ve aktif bir yaşam tarzını benimsemeye teşvik eden bir yaklaşım benimser. Herbalife Nutrition'ın ürünleri 90’ı aşkın ülkede, yalnızca bağımsız distribütörler aracılığıyla tüketiciye sunulmaktadır. Kurumsal sosyal sorumluluk çalışmaları da gerçekleştiren Herbalife Nutrition, ihtiyacı olan çocuklara yeterli ve dengeli beslenme imkanı sunmak amacıyla Herbalife Nutrition Vakfını (HNF) ve vakıf bünyesindeki Casa Herbalife programlarını desteklemektedir. Ayrıca, Herbalife Nutrition tüm dünyada 190'dan fazla seçkin sporcu, takım ve etkinliğin sponsorluğunu da gururla üstlenmektedir. Herbalife Nutrition'ın dünya çapında yaklaşık 8 bin 300 çalışanı olup, hisseleri New York Borsası'nda (NYSE: HLF) işlem görmektedir. Şirket 2017 yılında yaklaşık 4,4 milyar dolarlık net satış gerçekleştirmiştir. Daha fazla bilgi için Herbalife.com veya Herbalife.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. Herbalife International’a bağlı bir şirket olarak Türkiye’deki faaliyetlerine Mart 1998’de başlayan Herbalife International Ürünleri Ticaret Ltd. Şti. Herbalife Nutrition ürünlerinin Türkiye’ye ithalatını yapmaktadır. Şirket, Türkiye Doğrudan Satış Derneği’nin ve merkezi Belçika Brüksel’de bulunan Uluslararası Beslenme Destek Ürünleri Dernekleri Birliği IADSA’nın Türkiye Temsilcisi’dir. Herbalife Nutrition, tüketiciyi korumada Altın Standart sunmaktadır.

 

              

Ajansturkhaber,Erzurum,Erzurum haberleri


SPOR


GÜNDEM

Başkan Altay: "Hedefe doğru adımlarla ilerliyoruz"
Sakarya’da huzur dolu Ramazan akşamları
Dereceye giren öğrencilerin ödülleri Başkan Büyükgöz’den
Kocaeli Büyükşehir, evsiz vatandaşlara kol kanat geriyor
Büyükşehirden Ünye’ye modern park

SON DAKİKA