GLOBAL TASARIM MARKASI NUDE “50BESTTALKS: SINIRLARIN ÖTESİNDE” ETKİNLİĞİNİN KADEH SPONSORU OLDU

Şişecam’ın global tasarım markası Nude, gastronomi dünyasının en prestijli organizasyonlarından “Dünyanın En İyi 50 Restoranı” (The World’s 50 Best Restaurants) ödülleri sponsorluğunun ardından “50BestTalks: Sınırların Ötesinde” etkinliğine de kadeh spo


GÜNDEM 14.10.2019 09:50:00 0
GLOBAL TASARIM MARKASI NUDE “50BESTTALKS: SINIRLARIN ÖTESİNDE” ETKİNLİĞİNİN KADEH SPONSORU OLDU

Şişecam’ın global tasarım markası Nude, gastronomi dünyasının en prestijli organizasyonlarından “Dünyanın En İyi 50 Restoranı” (The World’s 50 Best Restaurants) ödülleri sponsorluğunun ardından “50BestTalks: Sınırların Ötesinde” etkinliğine de kadeh sponsoru oldu.

 

Bu yıl ilk kez 16 Eylül’de Paris Quai Branly Müzesi’nde gerçekleştirilen, bir dizi konferanstan ve gastronomi şovundan oluşan #50BestTalks: Sınırların Ötesinde organizasyonuna uluslararası tanınmış 400’den fazla şef katıldı.

 

Yiyeceklerin ülkelerin sınırlarını aşarak nasıl yeni gastronomi hikayeleri yazdıklarına dikkat çeken yılın teması “Sınırların Ötesinde” hakkında konuşma yapan isimler arasında, bu yıl “Dünyanın En İyi Restoranı” seçilen Fransa’daki 3 Michelin yıldızlı Restaurant Mirazur*** Relais & Châteaux’nun ünlü şefi Mauro Colagreco, Amerika’daki Blue Hill at Stone Bars Restoranı’nın sahibi ve şefi Dan Barber, Brezilya’daki Manu Restoranı’nın sahibi ve şefi Manu Buffara yer aldı.

 

Etkinlik kapsamında Nude, ikram profesyonellerinden oluşan 20 kişilik katılımcıya Stem Zero koleksiyonu ile kadeh tadımı gerçekleştirdi. Şişecam’ın “Ion Shielding” teknolojisi ile her bir kadehin el yapımı üretildiği Stem Zero koleksiyonu, şarabın duyumunu artırmak üzere tasarlanan inceliğiyle ve sınırları zorlayan dayanıklılığıyla davetlilerin büyük beğenisini topladı.

 

Camın en yalın hali: ‘Nude’

Dünyanın üçüncü en büyük cam ev eşyası üreticisi Şişecam Topluluğu'nun global tasarım markası Nude, dünya prömiyerini 2014 yılında Maison Objet Paris’te yaptı. Ardından Milano ve Frankfurt’taki uluslararası fuarlarda boy gösterdi ve büyük beğeni topladı. Tüm koleksiyonlarını “Simple is Beautiful” (Yalın Güzeldir) felsefesi ile tasarlayan Nude; Ron Arad, Nigel Coates, Joe Doucet, Pentagon Design, Tomas Kral, Mikko Laakkonen, Tamer Nakışçı, Erdem Akan ve Ali Bakova’nın da aralarında olduğu dünyanın saygın tasarımcıları ile çalışıyor.

 

Nude tasarımları Milano ve Türkiye'de Paşabahçe Mağazaları'nda satılıyor. Global ölçekte ise Selfridges, Bergdorf Goodman, WallpaperSTORE*, The Conran Shop Paris ve London, La Rinascente Milan, MOMA (Francisco, New York, Tokyo), Lane Crowford Hong Kong, Printemps Paris satış noktaları arasında yer alıyor. nudeglass.com ile de dünyanın yüzyirmi ülkesine satış yapılıyor.

 

 

Ajansturkhaber,Erzurum,Erzurum haberleri


SPOR


GÜNDEM

Bursa Büyükşehir Meclisi'nden eski Başkan Aktaş'ın faaliyetlerine oy birliği
Başkan Sami Er personelle bayramlaştı
Başkan Büyükkılıç’tan çocuklara özel kitap fuarı ve şenliği
Başkentte modern taksi durağı sayısı artıyor
Ayvalık'ta Balıkesir'i karşılama 'Akın'ı!

SON DAKİKA