‘ESTECLINIC’ Güzellik Merkezi Açıldı

‘ESTECLINIC’ Güzellik Merkezi Açıldı

.

ESTECLINIC güzellik merkezi Erzurum’da açıldı. Açılışa  MHP İl Başkanı Adem Yurdagül, Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) İl Başkan Yardıcısı Derya Saatçioğlu, Kuaförler ve Berberler Odası Emre Torun,  Dernek Başkanları ve çeşitli basın medya grubunun katılımıyla gerçekleştirildi. Büşra Özbek Tutaş: “Erzurum’da hizmetlerimizle adımızı duyuracağız’’ dedi. 

 

Büşra Özbek Tutaş, ortalama yedi yıldır güzellik merkezi işiyle uğraştığını söyleyerek,  sektörde daha iyi hizmet etmek için Erzurum’da  güzellik merkezi açtığını ifade etti. 

Büşra Tutaş: “Erzurum’ a evlendiğim için geldim ve sektörde boşluk olduğunu fark ettim, hem kaliteli hizmet hem de müşteri memnuniyeti göz önüne alarak Erzurum’da bir ilke imza atacağım. Bunu kaliteli cihazlarla başaracağıma inanıyorum’’ dedi. 



Yorumlar (0)

GÜNDEM

Fırat'tan Somali'de Petrol İddiasına Yanıt: Stratejik Ortaklık Vurgusu
Erzincan'da 20 Ayda İstihdama 1 Milyar TL'den Fazla Destek
Erzurum'da 803 Kamu Yatırım Projesi Devam Ediyor
Erzincan'a 2026'da 38.4 milyar TL'lik 138 proje
Demirkent’e modern sağlık kompleksi açıldı
Haberi Sesli Oku