‘ESTECLINIC’ Güzellik Merkezi Açıldı

‘ESTECLINIC’ Güzellik Merkezi Açıldı

.

ESTECLINIC güzellik merkezi Erzurum’da açıldı. Açılışa  MHP İl Başkanı Adem Yurdagül, Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) İl Başkan Yardıcısı Derya Saatçioğlu, Kuaförler ve Berberler Odası Emre Torun,  Dernek Başkanları ve çeşitli basın medya grubunun katılımıyla gerçekleştirildi. Büşra Özbek Tutaş: “Erzurum’da hizmetlerimizle adımızı duyuracağız’’ dedi. 

 

Büşra Özbek Tutaş, ortalama yedi yıldır güzellik merkezi işiyle uğraştığını söyleyerek,  sektörde daha iyi hizmet etmek için Erzurum’da  güzellik merkezi açtığını ifade etti. 

Büşra Tutaş: “Erzurum’ a evlendiğim için geldim ve sektörde boşluk olduğunu fark ettim, hem kaliteli hizmet hem de müşteri memnuniyeti göz önüne alarak Erzurum’da bir ilke imza atacağım. Bunu kaliteli cihazlarla başaracağıma inanıyorum’’ dedi. 



Yorumlar (0)

GÜNDEM

Elazığspor, Beyoğlu Yeni Çarşı maçı için İstanbul'a hareket etti
Hakkari'de suç oranları düştü: Hırsızlık yüzde 83 azaldı
Aşkale'de Halk Pazarı açıldı, Büyükşehir'in 12. şubesi hizmette
Düzce'de tabanca kazası: 18 yaşındaki genç ağır yaralandı
Kocaeli'de Saygınlar Korosu ile notalar gönüllere dokunuyor
Haberi Sesli Oku