Tarih: 04.07.2024 14:36

Erzurumspor ‘Küllerimizden Doğuyoruz’ Lansmanına Büyük İlgi

Facebook Twitter Linked-in

İbrahim Erkal Dadaş Kültür Merkezi'nde düzenlenen Erzurumspor’un "Küllerimizden Doğuyoruz" kampanyası lansman programı düzenlendi. Programda transfer tahtasının açılacağının müjdesi taraftarlara verildi. Üzerinde M. Kemal Atatürk, Nene Hatun, İbrahim Erkal ve Erzurum Kongre Binasının resimleri olan ‘Doğuş’adlı forma da tanıtıldı.

İbrahim Erkal Dadaş Kültür Merkezi'nde düzenlenen Erzurumspor’un "Küllerimizden Doğuyoruz" kampanyası lansman programda Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal,Erzurum Ak Parti İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, Takım Kptanı ve çok sayıda taraftar katıldı.

“Erzurumspor Yeniden Üst Lige Çıkacak”

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi: "Milletimizin bu tür başarılara çok ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Milli Takımımıza huzurlarınızda başarılar diliyorum, ayrıca dünkü almış olduğu galibiyetten ötürü de tebrik ediyorum." dedi. 

Valimiz Sayın Çiftçi Erzurumspor'a gönül veren katılımcılara şöyle seslendi: 

"Erzurum'da göreve başlamadan önce bilmem gereken neler var diye yerel basını şöyle bir taradım. Dikkatimi çekenler arasında birincisi 2. OSB, ikincisi de Erzurumspor Kulübü’nün tahtayı açamaması oldu. Geldim gördüm ki Erzurumspor bütün imkânsızlara rağmen kulüp başkanı, teknik direktörü sporcularıyla birlikte gayet başarılı bir sezon geçirdi. Mavi-beyazlı takımımız ligi orta sıralarda tamamladı. Bu bir aşamaydı. İnşallah bu sezon, Erzurumspor'un daha başarılı olacağına, daha iyi sonuçlar elde edeceğine, bir üst lige yükseleceğine canı gönülden inanıyorum. Çünkü şehirde böyle bir birlik ve beraberlik var. Taraftarıyla, başkanıyla, milletvekilleri ile bürokratlarıyla bu başarıya inanmışlıkları var. Bu da sonuca yansıyacak. İnşallah, Erzurumspor geçmişte olduğu gibi bu yıl da bir üst lige yükselmeyi başaracak. Sayın başkanımız da tahtanın açılacağı müjdesini verdi. Erzurum'un önü açıldı; inşallah bundan sonra daha güzel günleri, başarıları bu şehirde yaşayacağız."şeklinde konuştu.

 

“Takımımızın Her Zaman Yanındayız”

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen:

"Erzurumspor kentimizin ortak değeri. Bu değeri yaşatmak, bu değeri var kılmak hepimizin görevi. Göreve başladığımız 2014 tarihinden itibaren, Erzurumspor'umuzu var etmek için yaşatmak ve arzu edilen yere çıkarmak için elimizden gelen bütün gayreti sarf ediyoruz, bundan sonra da sarf edeceğiz. Erzurum gibi kadim şehrimizi, Cumhuriyet tarihinde önemli bir görev üstlenmiş şehrin mutlaka futbol takımının başarısı her şeyin üzerinde olmalıdır. İnşallah bundan sonra yeniden yeni bir döneme giriyoruz. Bu dönemde Erzurumspor'umuzu yeniden şahlandıracağız, yeniden arzu edilen yere çıkartacağız. Bu sezon Allah nasip ederse transfer tahtamızı açacağız." İfadelerini kullandı.

 

“Erzurum, Türkiye Demek”

Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal ise,Ben Erzurum'u Türkiye'ye çok benzetiyorum. Türkiye bölgesinde nasıl jeopolitik olarak güçlü bir ülke ise Erzurum'da bu bölge için çok önemli. Biz de Erzurumspor'un adını hep güzelliklerle duyurmaya, hep iyi anmaya çalışıyoruz. İnşallah bu transfer tahtasının açılmasıyla yeniden eski güzel günlere dönerek Erzurumspor'la birlikte sizleri mutlu edeceğiz. Kampanya kapsamında destek veren herkesin ismini açıklayacağım. Çünkü bütün Erzurumspor taraftarının kim ne kadar destek vermiş, kim dışarda ben bu kadar destek verdim demiş bunun ayrımını kulübümüzün sosyal medya hesaplarından yapacağımız paylaşımlarla görecekler. Ayrıca  Havuzbaşı Kent Meydanı'na yapacağımız Erzurumspor anıtıyla da destek veren, elini taşın altına koyanların isimlerini yazacağız.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —