ÖZEL HABER

ÖZEL HABER Haberleri

Erzurumluların hayvan sevgisi

.


ÖZEL HABER 16.06.2023 12:20:00 0
Erzurumluların hayvan sevgisi

Haber ve Fotoğraflar: Tuğçe MENİYE 

Erzurum’da havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşlar günlerinin büyük bir kısmını park ve bahçelerde geçirmeye başladılar.

Erzurum’da uzun süren kış mevsiminde ev ve işyerlerine hapsolan vatandaşlar, hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte vakitlerinin büyük bir kısmını park ve bahçelerde geçirmeye başladılar. Aylarca soğuk hava nedeniyle adeta evlerine hayvan dostlarıyla birlikte hapsolan vatandaşlar hava sıçaklıklarının 20 dereceye ulaşmasını fırsat bilerek güneşin tadını çıkarmaya başladılar.

Bazı vatandaşlar evlerinde besledileri köpeklerle bazı vatandaşlar ise yetiştirdikleri kuzuları ile adeta park ve bahçeleri karnaval alanına çevirdiler. İlde kış mevsiminin zorlu geçtiğini belirten Erzurumluar, “ kış mevsimşnde sıfırın altında 20 dereceye düşen hava sıçaklıkları nedeni ile aylarca evlerimize hapsoluyoruz. Hava sıcaklıklarının artması ile birlikte de günlerimizi hayvan dostlarımız ile birlikte park ve bahçelerde geçirmeye çalışıyoruz. Hem vakit geçirip hem de güneşin tadını çıkarıyoruz” diye konuştular. 


SPOR


GÜNDEM

Başkan Büyükakın: ‘’Daha güzel bir Kocaeli için yola çıktık’’
Başkan Kıral’a, geçmiş dönem belediye başkanlarından ziyaret
Muğla Büyükşehir kırsaldaki çınarların yanında
Başkan Zeyrek’ten ulaşımda kaliteli hizmet vurgusu
Düzce zabıtasından başarılı grafik

SON DAKİKA