Erzurum’da Merkez Parti Gümbür Gümbür Geliyor

Merkez Parti Erzurum İl Başkanlığı görevine geldiği günden beri iddialı bir şekilde çalışmalarını sürdüren Ahmet Yılmaz; “Merkez Parti Erzurum’da gümbür gümbür geliyor” dedi.


ERZURUM 15.10.2019 11:13:00 1
Erzurum’da Merkez Parti Gümbür Gümbür Geliyor

Ahmet Yılmaz, Merkez Parti Erzurum İl Başkanlığı görevine tevdi edildiği ilk günden beri durmadan çalıştığını ifade ederek, Parti teşkilatındaki tüm arkadaşlarıyla birlikte üzerlerine düşen her türlü fedakârlığı göstereceklerini ve gerekli adımları atacaklarını söyledi.

Erzurum halkının kendilerini yalnız bırakmadığını belirten Yılmaz; “Erzurum’un her mahallesinin sorun ve isteklerini biliyoruz. Erzurum’un artı-eksi yönlerini, negatif-pozitif yönlerini, Erzurum’un sorunlarını ve isteklerini çok iyi biliyoruz. İyi bir Erzurum için elimizi şimdiden taşın altına koyduk. Bizim rotamız milletin rotası, bizim yolumuz milletin yolu, bizim istikametimiz milletin istikametidir. Bizde bu azim ve kararlılık olduktan sonra inanıyorum ki hiçbir zorluk bizi yolumuzdan döndüremeyecektir.


SPOR


GÜNDEM

Malatya Doğanşehir Belediyesi 'T.C.'lendi
Gemlik'te Başkan Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi
UCLG Başkanı Altay Latin Amerika belediyelerine seslendi
Başkan Aydın, makamının kapılarını halka açtı
İlk kitabını Başkan Zeyrek’e hediye etti
Yavuz sarı
15.10.2019 13:08:14
Sayın başkan çık mış olduğun bu yolda başarılar dilerim şehrimize çok büyük katkıların olacağına inanıyorum desteğimiz senin le allah yolunu açık etsin inşallah

SON DAKİKA