“Erzurum bu tarz etkinliklerde sürekli yer almalı”

Geleneksel olarak düzenlenen Erzurum Tanıtım Günleri, bu yıl Ankara ANFA Altınpark’ta tüm coşkusu ve zenginliğiyle sürüyor.


ERZURUM 18.10.2019 22:17:00 0
“Erzurum bu tarz etkinliklerde sürekli yer almalı”

Şeyma TAHİR-Ajanstürk Haber

Zіyаrete gelen mіsаfіrlere sunulаn çeşіtlі yöresel ürünler ve hediyelerle Tortum іlçesіnіn tаnıtıldığı Erzurum tаnıtım Günleri’nde, Tortum beledіyesіnіn standı büyük іlgі görüyor.

“Erzurum’un tanıtımını çok iyi yapmamız lazım”

Stanta gelen her ziyaretçiyle bizzat ilgilenen Tortum Belediye Başkanı Muammer Yiğider, Erzurum’un ve beraberinde ilçelerinin büyük öneme sahip olduğunu dile getirdi. Yiğider, tarihi bir şehir olan Erzurum’un bu tarz etkinliklerde sürekli yer alması gerektiğine dikkat çekerek sözlerine şöyle devam etti: “Bu gibi çalışmaların Erzurum’a çok faydası olacağını düşünüyoruz. Şimdi ürünü hazırlarsınız yaparsınız, reklamını yapmazsınız elinizde kalır. Bunun pazarlamasını çok iyi yapılması lazım. Tanıtımını çok iyi yapmak gerekir. Aynı zamanda da markalaşmayı denememiz gerekiyor. Yani marka olmadan artık olmuyor. Çok büyük faydasının olacağını düşünüyorum. Aynı zamanda Ankara’ya gelmişken ağımızda yakalamış olduk. 129’cu güreş festivalinde bizim ağımızda Zeki Ünal Bey bizim ziyaretimize geldiler kendisine teşekkür ediyoruz.”

Bir Erzurumlu olarak Ankara’da yaşayan güreş ağası Zeki Ünal, hemşerilerini Erzurum’da görmekten duyduğu sevinci dile getirirken sözlerine şunları ekledi: “Bu sene Ankara’da tanıtım günlerinin 7’ncisi düzenleniyor. Ankara’da yaşayan Erzurumlu ve Tortumlular olarak buradayız. Bu senede Tortum Belediyemiz burada stant açmış başkanımızla beraber ziyaretine geldik. Çok güzel oluyor. Erzurum kültürünü Erzurum insanını bir arada görmek. Bizde burada yaşayan Erzurumlular olarak gurur veriyor.” dedi.


SPOR


GÜNDEM

Büyükkılıç’tan Erciyes Feneri Derneği Marketi’ne ziyaret
Kocaeli'de Büyükşehir adayının seçim aracına taşlı saldırı!
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Başkan Altay: “Konya için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”

SON DAKİKA