ECZANE BULVAR, VATANDAŞIN HİZMETİNDE

.


YEREL 5.01.2023 09:39:00 0
ECZANE BULVAR, VATANDAŞIN HİZMETİNDE

Bursa'da eczacılık sektörüne yeni bir isim daha katıldı. Eczacı Fatmanur Şahiner, tarafından işletilecek Eczane Bulvar, hizmet vermeye başladı.

ENVER GÜLER

BURSA  - Eczacı Fatmanur Şahiner tarafından işletilecek Eczane Bulvar, Şehreküstü Kervansaray otel arkasında düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılışa Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, BEDFE Erzurum Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ömer Ömeroğulları ve Yönetimi, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeleri Genel Müdürü Prof. Dr. Süleyman Şahin, Bursa Pasinler Derneği Başkanı Eyüp Dikbıyık ve Yönetimi, Bursa’da faaliyet gösteren Hemşehri Dernekleri Başkanları ve Kamu Kurum ve kuruluş temsilcileri, Şahiner ailesi ile çok sayıda Erzurumlu vatandaşlar katıldılar. 

Emekli Din Görevlisi Hüsamettin Turhan’ın yaptığı duanın ardından Eczacı Fatmanur Şahiner, açılış kurdelesini protokol üyeleri ile birlikte kestiler.
Eczacı Fatmanur Şahiner, “Eczanemizde tüm resmi kurumların reçetelerini veriyoruz. Ayrıca eczanemizde anne-bebek ürünleri, kişisel bakım ürünleri, dermokozmetik ürünleri ve vitamin ürünlerinde de geniş bir ürün yelpazesine sahibiz” dedi.


SPOR


GÜNDEM

Nevşehir Belediye Meclisi toplandı
Kayseri İtfaiyesi üniversitelilere mesleği tanıttı
Kayseri Büyükşehir 'engel' tanımıyor
Gölcük Belediyesi engelleri kaldırıyor
Ömer Eşki’den Başkan Zeyrek'e hayırlı olsun ziyareti

SON DAKİKA