‘‘Canlı söyleyemeyen playback yapar’’

Pop müziğin sevilen ismi Soner Arıca, Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ nin 24. Yaş kutlamaları kapsamında düzenlenen, DJ Kadir Çetin'in sunumu ile gerçekleşen Number 1 Star programına konuk oldu.


MAGAZİN 29.09.2019 12:40:00 0
‘‘Canlı söyleyemeyen playback yapar’’

 

Unutulmaz şarkılarını sevenleriyle birlikte söyleyen sanatçı, keyifli bir söyleşiye imza attı. Program sırasında Arıca, “Ben playback yapmıyorum, şarkıyı canlı söyleyemeyen playback yapar” ifadelerini kullandı. Arıca, Kasım ayının sonu gibi yeni bir single geleceğinin müjdesini de verdi.

 

Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ nin 24. Yaş kutlamaları kapsamında eğlence ve alışveriş bir arada. Ünlüler geçidine sahne olan kutlamaların altıncı gününde Soner Arıca, fırtınası esti. Ünlü şarkıcı birbirinden güzel şarkılarını sevenleriyle birlikte söyleyerek ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşattı.

 

Dünyaya İyi Davranmalıyız

Doğal felaketlere hassasiyet gösteren Arıca, sözlerine şöyle devam etti “Deprem olduğunda İstanbul’da değildim. Allah hepimizi korusun. Hepimiz üzerimize düşen görevleri yapmalıyız, deprem çantamızı hazırlamalıyız. Dünyaya iyi davranmamız lazım. Sorumluluklarımızı yerine getirmeliyiz; çünkü hayatımızda bu gerçekler var. Boşa akan her damladan sorumluyuz, doğaya karşı yaptığımız her hareket çok önemli, bunun bilincinde olmalıyız” dedi.

 

Tüm Şarkılarımı Seviyorum

Kadir Çetin tarafından seyircilere yöneltilen Soner Arıca’nın, en sevdiğiniz şarkıları hangileri? sorusuna gelen yanıtlar ise‘”Deniz Gözlüm, Kaç Kere, Yapboz, Beni Bırakma” oldu. Carousel 24. yıl kutlamaları kapsamında Carousel sahnede hayranlarıyla buluşan Soner Arıca, “Saklı” şarkısını çok sevdiğini belirterek, “Deniz Gözlüm” isimli şarkısı ile de duygusal dakikalar yaşattı.

 

Hazır Olda Bekleyin Albüm Geliyor!

“Kaç Kere” şarkısının dans versiyonunu söylerken tüm hayranlarını coşturan Arıca; “Bana herkes bu şarkıyı niye yazın çıkarmadın diye sordu. Yaptığım her şarkının arkasındayım. Yazın da duygusal anlarımız oluyor, kışın da enerji dolu olduğumuz anlar oluyor. Yağmur yağıyor diye illa slow şarkı yapmak zorunda değiliz. Damar şarkı yapacağım Kadir; ama şahane şarkılar geliyor, hazır ol da bekleyin! Sonra da şarkılarımı bir albümle taçlandıracağım” diye konuştu.

 

Sohbet devam ederken katılımcıları interaktif bir yarışmaya da dahil eden Kadir Çetin, etkinlik sonunda Carousel ziyaretçilerini farklı hediyeler ile buluşturdu. Ayrıca program sonunda ünlü şarkıcı ile şanslı hayranları muhteşem bir sohbetin tadını çıkardılar.

 

 

 

Erzurum haberleri,ajansturkhaber,erzurum


SPOR


GÜNDEM

Büyükkılıç’tan Erciyes Feneri Derneği Marketi’ne ziyaret
Kocaeli'de Büyükşehir adayının seçim aracına taşlı saldırı!
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Başkan Altay: “Konya için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”

SON DAKİKA