CAMEO MÜCEVHERLERİ TÜRKİYE’DE YALNIZCA So CHIC… MAĞAZALARINDA

So CHIC…’ten el işçiliğini mücevhere dönüştüren aşk dolu bir koleksiyon


TANITIM 7.10.2019 11:01:00 0
CAMEO MÜCEVHERLERİ TÜRKİYE’DE YALNIZCA So CHIC… MAĞAZALARINDA

So CHIC…, sıra dışı tasarımlarla günün her anında kullanılabilecek modern parçalardan oluşan zengin ürün yelpazesini, “Cameo Italiano”yla süslüyor. Deniz kabuklarının el işçiliğiyle mücevhere dönüşmüş hali, Türkiye’de yalnızca So CHIC… mağazalarında satışa sunuluyor.

 

Kendisini özel hissetmek isteyen ve şıklığına önem veren kadınlara hitap eden So CHIC…, yeni sezonda takı modasına Cameo tasarımlarıyla farklı bir soluk getiriyor. Zarafet, derinlik, sakinlik, huzur ve sonsuzluk gibi duyguları deniz kabuğundan tasarlanan özel takılarda buluşturan Cameo Italiano, takı tutkunlarının vazgeçilmezi oluyor. Dünyada çok az sayıda kişinin kullandığı Cameo tekniğiyle yapılan tasarımlar, kadın teninde sonsuzluğu simgeliyor.

 

Cameo Italiano, Türkiye’de Yalnızca So CHIC… Mağazalarında

M.Ö. 3. yüzyıldan kalma örneklerle senelerdir kadın ruhunun inceliğini simgeleyen Cameo’lar, So CHIC… için usta ellerle yeniden işleniyor. So CHIC… vitrinlerinde yerini alan Cameo tasarımları kadınlara asil bir duruş sunuyor. Nesli tükenmekte olan Cameo sanatının eşsiz eserlerinin yer aldığı koleksiyona, tüm So CHIC… mağazalarından ve sochic.com.tr’den ulaşabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

Ajansturkhaber,Erzurum,Erzurum haberleri


SPOR


GÜNDEM

Maraton İzmir’de Kibiwot ve Tagel şampiyon
Doğal Yaşam Parkı, 23 Nisan’da ücretsiz olacak
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden 23 Nisan konseri
İzmir Maraton'da ödüller dağıtıldı
Konya'da KOSKİ'den teknoloji geçmişine yolculuk

SON DAKİKA