BAŞKAN İMAMOĞLU, İBB ÇALIŞANLARINI ORTAK MASA’YA KATTI

Başkan Ekrem İmamoğlu, İBB çalışanlarına mail göndererek, ‘İstanbul’un 5 yıllık Stratejik Planı’ üzerinde çalışmaya başladıklarını ve her çalışandan da stratejik plana destek olmalarını istedi.


BELEDİYELER 14.10.2019 15:25:00 0
BAŞKAN İMAMOĞLU, İBB ÇALIŞANLARINI ORTAK MASA’YA KATTI

Başkan Ekrem İmamoğlu, İBB çalışanlarına mail göndererek, ‘İstanbul’un 5 yıllık Stratejik Planı’ üzerinde çalışmaya başladıklarını ve her çalışandan da stratejik plana destek olmalarını istedi. Her platformda, İstanbul için alacakları kararları 'ortak masada' belirleyeceklerini kaydeden İmamoğlu, bu sefer de İBB çalışanlarından anketli destek istedi.


İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendi mail adresi üzerinden çalışma arkadaşlarına mesaj gönderdi. “Değerli Mesai Arkadaşlarım” diyerek başladığı mailinde İmamoğlu, İstanbul’un 5 yıllık Stratejik Planı üzerine çalışmaya başladıklarını belirterek, “Bu sürece tüm çalışma arkadaşlarımızı dahil etmenin; demokratik katılım ve ortak akılla karar almanın son derece önemli olduğunu düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

İBB çalışanlarının katılması için anket linki paylaşan İmamoğlu’nun mesajının detayları şu şekilde:

“Değerli Mesai Arkadaşlarım;
İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizin 5 yıllık Stratejik Planını çalışmaya başladık. 
Her açıdan dünyanın sayılı kentlerinden olan aziz İstanbul’umuzda, yeni nesil bir belediyecilik anlayışıyla 16 milyona eşit ve adil hizmet etme yolunda politika ve uygulamaları sizlerin katkısıyla hayata geçirmeyi hedefliyoruz.

Bu benzersiz kentin, dünya çapında dikkat çeken adil, yaratıcı ve yeşil bir kente dönüşmesi için bu sürece tüm çalışma arkadaşlarımızı dahil etmenin; demokratik katılım ve ortak akılla karar almanın son derece önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu amaçla her birinizin 22 Ekim 2019 tarihine kadar http://link.ibb.gov.tr/wKBZ5B linki üzerinden anketi doldurarak kurumumuzun stratejik plan çalışmalarına katkı sağlamanızı bekliyorum.

Şimdiden hepinize teşekkür eder, başarılı çalışmalar dilerim.”

 


SPOR


GÜNDEM

Başkan Altay: "Hedefe doğru adımlarla ilerliyoruz"
Sakarya’da huzur dolu Ramazan akşamları
Dereceye giren öğrencilerin ödülleri Başkan Büyükgöz’den
Kocaeli Büyükşehir, evsiz vatandaşlara kol kanat geriyor
Büyükşehirden Ünye’ye modern park

SON DAKİKA