Aziziye Belediyesi Borç Batağında: Borç 508 Milyon

.


ERZURUM 4.05.2024 16:43:00 0
Aziziye Belediyesi Borç Batağında: Borç 508 Milyon

Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar, “Belediyemizin şuanda mevcut borcu 508 milyon lirayı aşan bir meblaya ulaşmış durumda.İlk işimiz bu borcu bitirmek ve faiz belasından kurtulmak.” dedi.

Yeniden Refah Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar, 31 Mart Yerel Seçimler sonrasında basınla bir araya geldi. Başkan Akpunar, görevi devr alır almaz belediyenin gelir giderleri, çalışma şeklini ve geçmişte yapılan işleri kontrol ederek başladığını belirterek, 508 milyonu aşan bir borcun olduğunu  vurguladı.

“Belediyenin Vizyon Projesi olan Domates Serası Zararda”

AK Parti döneminde büyük umutlarla açılan Domates Serası Projesini Başkan Akpunar, ‘ tek kuruşluk getirisi olmayan hatta zararı büyük külfet getiren proje’ olarak tanımlayarak belediyenin tüm işletmeleri de zararda ifadelerini kullandı.

Başkan Akpunar Belediyenin varlıkların az olduğunu ve olanların da ücra yerlerde kaldığını ve ihtiyaç halinde satacaklarını söyledi.

‘Alınan Personel İşten Çıkarılmayacak’

Seçimlerden hemen önce belediyeye alınan 42 personel gündem olmuştu. Konuya açıklık getiren Başkan Akpunar, “ alınan 42 personelimizi işten çıkarmayacağız. Keşke alınmasalardı ama artık olan olmuş. Biz kimsenin ekmeği ile oynamayız. Bizim amacımız zaten istihdama katkı sağlamak. Aziziye ilçesinde Organize Sanayii Bölgeleri var ve biz bu alanlarda daha çok istihdam oluşturmayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.


SPOR


GÜNDEM

Kayseri Talas'tan tarihi adım
Kayseri Melikgazi'den referans projeler
Nevşehir Belediyesi sebze fidesi dağıtacak
Başkan Alemdar Adalet Bakanı Tunç’u ağırladı
İmamoğlu’ndan Çakır’a kutlama mesajı

SON DAKİKA