AYŞE BURCU KAYA’NINZAMANA MEYDAN OKUYAN KOLEKSİYONU “TIMELESS” TANITILDI

Ünlü tasarımcı Ayşe Burcu Kaya’nın zarif ve zamansız modellerden oluşan yeni koleksiyonu “Timeless”ın Acarkent’teki Showroom açılışında cemiyet dünyasının ünlü isimleri hazır bulundu.


MAGAZİN 4.10.2019 14:50:00 0
AYŞE BURCU KAYA’NINZAMANA MEYDAN OKUYAN KOLEKSİYONU “TIMELESS” TANITILDI

Ünlü tasarımcı Ayşe Burcu Kaya’nın zarif ve zamansız modellerden oluşan yeni koleksiyonu “Timeless”ın Acarkent’teki Showroom açılışında cemiyet dünyasının ünlü isimleri hazır bulundu. Davette Hediye Güral, Buket Taşdelen, Özlem Kaymaz, Melis Kaptanoğlu, Serra Elçi, Elif İnci Aras, Yelda Güral, Gülnaz Sezgin, Gülbin Gürel, Yıldız Özsamaha, Ayten Danışman, Katerina Ekşioğlu ve Neşe Gönül gibi birçok isim yer aldı. Eski Türkiye güzeli Özlem Kaymaz da açılışa Miss Turkey ikincisi kızı Tara de Vries ile birlikte katıldı.

Başarılı tasarımcı Ayşe Burcu Kaya son koleksiyonu “Timeless”ın tanıtım davetini, Acarkent’te bulunan yepyeni Showroom’unda yaptı. Ayşe Burcu Kaya’nın “Zamansızı Keşfet” mottosuyla yeni koleksiyonunu tanıttığı davette konuklar birbirinden özel tasarımları deneme fırsatı bulurken, günün her saatine eşlik edebilecek parçalardan oluşan yeni koleksiyonu incelediler.

Koleksiyon, günün her saati göz alıcı olmayı seven kadınlara tüvit ceketlerden, smokin yan şeritli pantolonlara, krep - tüvit şortlardan kaban ve mantolara kadar geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Romantizmi ve konforu destekleyen eşsiz tasarımları, göz alıcı detaylarla buluşturan ve zamansızlığa vurgu yapan Timeless Koleksiyonu davetlilerden tam not aldı.

Showroom açılışının heyecanını konuklarla paylaşan Ayşe Burcu Kaya “Timeless kadını, sport-chic tüvit ceketlerle iş hayatının dinamiğini yakalarken, akşamları yan şeritli smokin yüksek bel pantalonlar, şortlar ve tüvit kumaştaki ceketlerle gecenin elegant ve şık ruhuna bürünebiliyor. Canlı desen ve renklerin yanı sıra koleksiyonuma eşlik eden küpeler ve kolyeler de sonbahar-kış klasikleri arasına girmeye aday.” dedi.

 


SPOR


GÜNDEM

Büyükkılıç’tan Erciyes Feneri Derneği Marketi’ne ziyaret
Kocaeli'de Büyükşehir adayının seçim aracına taşlı saldırı!
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Başkan Altay: “Konya için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”

SON DAKİKA