ANFA fuar alanı renkli görüntülere ev sahipliği yapıyor

Erzurum ve Ankaralı vatandaşları bir araya getiren 7’nci Erzurum Tanıtım Günleri ANFA fuar alanına kurulan stantlarla rengarenk bir görüntü oluşturmaya devam ediyor.


ERZURUM 18.10.2019 22:22:00 0
ANFA fuar alanı renkli görüntülere ev sahipliği yapıyor

Ajanstürk Haber-Şeyma TAHİR

Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, Ankara’da gördüğü topladan duyduğu memnuniyeti belirterek sözlerine şunları ekledi: “Ankara’da Erzurumlular gününde Ankaralı hemşeriler ile birlikte olmaktan çok mutluyuz. Burada gayet sevindirici bir tablo var hemşerilerimiz hepsi Ankara’da çok önemli konumlarda pozisyonlarda bulunuyorlar. Her birisi yanında buraya komşularıyla geliyorlar.

“Hemşerilerimizle hasret gideriyoruz”

Hakikaten Erzurum bütün kuruluşlarıyla beraber burada kendini temsil ediyor. Ankaralılar açısından da hem bir kaynaşmaya da vesile oluyor . Hemşerilerimizle hasret gidermeye vesile oluyor, Ankaralılar Erzurum kültürünü ürünlerini ve değerlerini tanıma fırsatı buluyor. Erzurum günleri büyük ilgi görüyor. Düzenleyen ve katılan herkese teşekkür ederiz. Yürüyen Barış Pınarı Hareketimiz son derece olumlu neticelendi. Barış pınarı hareketinin gelmiş olduğu nokta tamda Türkiye’nin tamda istediği nokta sayın cumhurbaşkanımızın kararlı liderliğinden Türkiye uluslararası dış politikada çok önemli bir merhaleyi kat etmiş bulunuyor. Bu Türkiye’nin kendi başına iradesiyle icra ettiği fiillerle caydırıcılığını gösterip istediği neticeyi alabileceğini gösterdi.” Dedi.

Fırsat buldukça bu tarz etkinliklere katıldıklarını söyleyen Sunar, “Bu tarz işler bizim kültürümüzü teşkil ediyor. Güzel ama bir taraftan da bizim de faaliyetlerimiz var biliyorsunuz mevsim sınırlı kış ağırlıklı asli vazifelerimizi önceliyoruz. Fırsat buldukça katılmayı diliyoruz.” Diye belirtti.

 


SPOR


GÜNDEM

Maraton İzmir’de Kibiwot ve Tagel şampiyon
Doğal Yaşam Parkı, 23 Nisan’da ücretsiz olacak
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden 23 Nisan konseri
İzmir Maraton'da ödüller dağıtıldı
Konya'da KOSKİ'den teknoloji geçmişine yolculuk

SON DAKİKA