Küresel Girişim Hareketi Dönüşüm İle Başladı!

Türkiye?de 15.şehirde faaliyet gösteren Girişim Hareketi, İstanbul merkezli küresel bir ağ olmak üzere dönüşerek Gain Global ismi ile çalışmalarını devam edecek.


TEKNOLOJİ 2.09.2019 10:09:59 0
Küresel Girişim Hareketi Dönüşüm İle Başladı!

Girişimciler ile yatırımcıları bir araya getirmek üzere başlattığı çalışmaları bugün Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bursa, Denizli, Gaziantep, Girne, İstanbul, İzmir, Kırklareli, Kocaeli, Lefkoşa, Nevşehir ve Osmaniye şehirlerinde gerçekleştiriyor.

 

Gain Global Kurucusu ve Yönetici Direktörü İsmail Haznedar, Türkiye?de 2020 yılına 20 şehirde olmak hedefinde ilerlerken aynı zamanda sonuç odaklı girişimcilik projelerini de artıracakları bir dönem için çalıştıklarını, Eylül ayı ile başlayacak yeni dönem aynı zamanda İstanbul merkezli bir küresel ağa dönüşme vizyonu için de milat olacağını aktarıyor. Platform, 2020 yılında 20 ülkedeki 200 şehirde 20 bin üye ile çalışmalarını yürüten bölgenin en yaygın girişim yatırım ağı olmayı hedefliyor.

 

Gain Global, deneyim sahibi kişiler ile girişimci adaylarını buluşturmayı ve yeni girişimlerin sayısını artırarak başarılı projeleri gerçekleştirmeyi hedefliyor. Program içerisinde Girişim Buluşması, Atölye Çalışması ve Seminerler yapılıyor. Yeni dönemde Sahne ve Forum etkinlikleri de gerçekleştirilecek. Dönem içerisinde şehrin en iyi girişimleri seçiliyor ve potansiyel yatırımcılar ile buluşturuluyor. Girişimciler, destekçiler, eğitmenler, mentorler, yatırımcılar, kurumlar bir araya gelerek projeleri değerlendiriyor ve gelişimlerine katkı sağlıyor.

 

Gain Global Hakkında

Gain Global, yeni girişimleri başlatma yolunda girişimci adaylarını güçlendirmeye yönelik aksiyon odaklı destekçiler, yatırımcılar ve paydaşlardan oluşan bir ağdır. Girişimcilik alanında farkındalık oluşturmak ve girişim fikirlerinin şirketleşerek büyümesini kolaylaştıracak iş birliği ortamları geliştirmek üzere çalışmalar yürütüyor.2020?de, 20 ülkede 200 şehirde 20.000 üye ile çalışmalarını yürüten bölgenin en yaygın girişim yatırım ağı olmayı hedefliyor.

 


SPOR


GÜNDEM

Malatya Doğanşehir Belediyesi 'T.C.'lendi
Gemlik'te Başkan Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi
UCLG Başkanı Altay Latin Amerika belediyelerine seslendi
Başkan Aydın, makamının kapılarını halka açtı
İlk kitabını Başkan Zeyrek’e hediye etti

SON DAKİKA