Ronaldo dünyanın en pahalı otomobilini satın aldı

Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo, Bugatti tarafından sadece 1 tane üretilen La Voiture Noire modelini 11 milyon euro?ya (73 milyon TL) satın aldı.


ROPÖRTAJ 2.05.2019 16:15:57 0
Ronaldo dünyanın en pahalı otomobilini satın aldı

Bugatti firması İsviçre`nin Cenevre şehrinde düzenlenen otomobil fuarında dünyanın en pahalı otomobilini satışa sunmuştu. Sadece bir tane üretilen ve 11 milyon Euro`ya satışa çıkartılan La Voiture Noire isimli modelin, Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo tarafından satın alındığı açıklandı. Hızı saatte 418 kilometreye kadar çıkabilen La Voiture Noire, 8 litrelik 16 silindirli motora sahip.  

 

 

 

 

Dünya Bizi Okuyor Türkiyenin Araştırmacı Haber Sitesi Sesini değil sözünü yükselten internet haber gazetesi Güncel Politika Spor Magazin Kültür Sanat Hava durumu Bölge Asayiş medya dünyası Erzurum haberleri Erzurum siyaset Erzurum Yerel Erzurum spor ve diğer tüm kategorilerde Türkiye Erzurum güncel haber sunmak internet kullanıcısının tüm haberlere ulaşmasını kolaylaştırmak için oluşturulmuş genel kapsamlı bir haber portalıdır. http://www.ajansturkhaber.com


SPOR


GÜNDEM

Büyükkılıç’tan Erciyes Feneri Derneği Marketi’ne ziyaret
Kocaeli'de Büyükşehir adayının seçim aracına taşlı saldırı!
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Başkan Altay: “Konya için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”

SON DAKİKA