Uçar ?Kadınlar Meclisi Kurulacak, Her Kadın Bu Mecliste Kendini İfade Edecek?

İYİ Parti Belediye Başkan adayı Canan Uçar, 31 Mart?ta yapılacak yerel seçimler nedeniyle çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.


İYİ PARTİ 25.03.2019 00:01:08 0
Uçar ?Kadınlar Meclisi Kurulacak, Her Kadın Bu Mecliste Kendini İfade Edecek?

İYİ Parti Belediye Başkan adayı Canan Uçar, 31 Mart?ta yapılacak yerel seçimler nedeniyle çalışmalarını sürdürüyor.  Toplumun her kesimi ile kucaklaşan ve samimi tavırları ile dikkat çekip, ilgi gören Uçar, insan odaklı projelerle ilçenin sorunlarını çözüp, vatandaşa en iyi hizmeti sunmanın gayretinde olduklarını söyledi. Bu kapsamda farklı kesimlere yönelik projeler hazırladıklarını dile getiren Uçar, ?Biz önce talepleri aldık, ardından projelerimizi hazırladık. Bu yüzden ben değil, biz diyoruz. Sürekli ortak akıl vurgusu yapıyoruz.? diye konuştu.

 

?KADINLAR MECLİSİ KURACAĞIZ?

 

Kadınlara yönelik olarak hazırladıkları Kadınlar Meclisi Projesi ile ilgili de bilgi veren Uçar, bu Meclis sayesinde kadınların  yönetime katkı sunacağını anlattı. Uçar, ?5393 sayılı belediye kanununun 76. maddesinde yer alan Kent Konseylerini oluşturacağız. Bu çerçevede Kadınlar Meclisi kuracağız. Kadınlar yönetimde söz  sahibi olacak. Kadınların din, dil, ırk, kültür, sınıf, eğitim ve düşünce farkı gözetmeksizin kent içinde yaşayan tüm kadınların İlçe yönetiminde ve karar alma süreçlerinde daha aktif bir rol almalarını, demokratik katılımın ve katılımcı yapının güçlendirilmesini hedefliyoruz.  Bu Meclis doğrudan katılıma dayanan gönüllülük esasına dayalı olarak faaliyet gösterecek.  Bu yapı içerisinde işsizler, ev hanımları, çalışan kadınlar yani her kesimden temsilci olacak. Bu Meclis İlçe?de diğer kurumlarla?da işbirliği içinde çalışacak? ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

 

Dünya Bizi Okuyor Türkiyenin Araştırmacı Haber Sitesi Sesini değil sözünü yükselten internet haber gazetesi Güncel Politika Spor Magazin Kültür Sanat Hava durumu Bölge Asayiş medya dünyası Erzurum haberleri Erzurum siyaset Erzurum Yerel Erzurum spor ve diğer tüm kategorilerde Türkiye Erzurum güncel haber sunmak internet kullanıcısının tüm haberlere ulaşmasını kolaylaştırmak için oluşturulmuş genel kapsamlı bir haber portalıdır. http://www.ajansturkhaber.com

 


SPOR


GÜNDEM

Başkan Büyükakın: ‘’Daha güzel bir Kocaeli için yola çıktık’’
Başkan Kıral’a, geçmiş dönem belediye başkanlarından ziyaret
Muğla Büyükşehir kırsaldaki çınarların yanında
Başkan Zeyrek’ten ulaşımda kaliteli hizmet vurgusu
Düzce zabıtasından başarılı grafik

SON DAKİKA