İYİ PARTİ

İYİ PARTİ Haberleri

Uçar`dan Kars Kapı Şehitliği`ne ziyaret

İyi Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Canan Uçar, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününde Kars Kapı şehitliğini ziyaret etti.


İYİ PARTİ 18.03.2019 18:07:21 0
Uçar`dan Kars Kapı Şehitliği`ne ziyaret

İyi Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Canan Uçar, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününde Kars Kapı şehitliğini ziyaret etti.
İyi Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Canan Uçar`a İyi Parti İl Başkanı İbrahim Dumlu`da eşlik etti. Burada şehit aileleri ve yakınları ile görüşüp, şehit kabirlerine karanfil bırakan Uçar, ``Çanakkale Zaferi birlik ve beraberlik ruhuyla canını vermekten çekinmeyen bir milletin destanıdır`` dedi.
Günün anlam ve öneminden bahseden Uçar, ``Çanakkale zaferi üzerinden bir asır da geçse de hafızalardan silinmeyen bir direniştir. Çanakkale milletin şahlanışıdır.18 Mart Çanakkale Zaferi azim ve yiğitlikle örülmüş bir destanın tarihidir. İmkansızlıklara boyun eğmeden vatanı koruyan başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm kahramanlarımıza teşekkürü bir borç biliyor, Birlik ve beraberlik ruhuyla tüm dünyaya örnek olan Çanakkale Zaferi?ni kutluyor, özgürlük için canını veren şehitlerimizi minnetle anıyorum. `` diye konuştu.

 

 

 

Dünya Bizi Okuyor Türkiyenin Araştırmacı Haber Sitesi Sesini değil sözünü yükselten internet haber gazetesi Güncel Politika Spor Magazin Kültür Sanat Hava durumu Bölge Asayiş medya dünyası Erzurum haberleri Erzurum siyaset Erzurum Yerel Erzurum spor ve diğer tüm kategorilerde Türkiye Erzurum güncel haber sunmak internet kullanıcısının tüm haberlere ulaşmasını kolaylaştırmak için oluşturulmuş genel kapsamlı bir haber portalıdır. http://www.ajansturkhaber.com


SPOR


GÜNDEM

Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Başkan Altay: “Konya için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”
Başkan Altay: "Hedefe doğru adımlarla ilerliyoruz"
Sakarya’da huzur dolu Ramazan akşamları

SON DAKİKA